Eerst Theorie Methode

Om de kans op vergeten te minimaliseren, worden de EERST THEORIE  in 4 lessen gegeven van 2,5 – 3  uur per les. Per les wordt dieper ingegaan op het lesonderdeel, waarna direct een toets gedaan zal worden.

Neem je Ipad of mobile mee !!

Tijdens de uitleg kun je direct vragen stellen / op of aanmerkingen geven. Jouw eigen Ipad of mobiele telefoon kan gekoppeld worden aan het les-systeem om de vragen van de toets(en) te beantwoorden, waarop de instructrice direct kan anticiperen indien dat gewenst is. Zo kan er direct uitgelegd worden of iets wel of niet begrepen is.

De groep zal maximaal 10-15 leerlingen bevatten voor een optimale betrokkenheid. Een korte pauze bestaat tot de mogelijkheid.

Speciaal Theorieboek

Theorie boekBij de theorie cursus ontvang je een uniek Theorieboek. In het boek staan bij verschillende onderwerpen QR scan codes. Als je deze QR code scan met je mobile, dat krijg je een animatie op het scherm wat betrekking heeft op dat onderdeel. Bijzonder makkelijk en duidelijke toelichting.

Theorie lessen

De 4 lessen gegeven in 2 weken opeenvolgend.
Voor deze gehele leergang krijg je een Theorieboek om thuis de begrippen van de lessen na te lezen. Dit zal je extra helpen !!

De lessen zijn op: Mandag/Woensdag en Maandag/Woensdag opeenvolgend.

Online Theorie BIJLES ?

Doe je al een theorie cursus? Heb je vragen of loop je tegen specifieke vraagstukken aan? Indien gewenst kan ik je ook ONLINE bijles geven. Vanuit thuis krijg je de mogelijkheid om online bij te leren. Hoe? Stuur me een mail met je vraag. Ik neem zsm contact met je op. info@eerst-theorie.nl 

CBR Theorie Examen

Na de 4e les op de woensdag kun je het theorie examen gaan doen. 
Dit examen mag jezelf vooraf reserveren via www.mijncbr.nl Hiermee bespaar je extra kosten als wij dit moeten doen.

Gratis Oefenvragen Theorie

Oefen hier een gratis en compleet auto theorie-examen.

1 uur Examen training

Met deze online Auto examentraining heb je 1 uur tot oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en 40 complete examentrainingen.
Theorie Leren Auto bestaat net als het CBR theorie-examen uit: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+).

Studeer op je tablet of laptop met realistische CBR theorie-examens (oefenexamens) die perfect aansluiten op het echte CBR theorie-examen.

Downloads

Maak het jezelf nog makkelijker, door op internet Apps te downloaden die betrekking hebben op de Theorie en Verkeer! Deze zijn veelal gratis! Zo kun je naar hartelust de Verjo Bordentrainer downloaden. De Apps zijn te vinden in de Apple App Store of Google Play Store.

Ben je klaar voor een “Oefenexamen”? Ook hiervoor zijn verschillende opties  op internet te vinden. Google helpt je hier graag verder mee. Zoek op “oefenexamen theorie auto”.