Eerst-Theorie is Kennis delen en Veiligheid vermenigvuldigen!

Online Theorie BIJLES ?

Doe je al een theorie cursus? Heb je vragen of loop je tegen specifieke vraagstukken aan? Indien gewenst kan ik je ook ONLINE bijles geven. Vanuit thuis krijg je de mogelijkheid om online bij te leren. Hoe? Stuur me een mail met je vraag. Ik neem zsm contact met je op. info@eerst-theorie.nl 

Eerst Theorie

Bij SNEL iets leren is de kans groot op SNEL iets vergeten!
Haastige spoed, is zelden goed!

Een onderzoek hierover kan je HIER zelf lezen.

Als toekomstige verkeersdeelnemer is het voor jou van groot belang met ALLE overige weggebruikers VEILIG gebruik te maken van de weg. Dan is er meer dan het ene plaatje wat je heb onthouden.

Op een goede manier aanleren van de Theorie, is een GROTE winst bij je praktijklessen. Goed voorbereid, Bespaart tijd!

Veilig de weg op is ons uitgangspunt! De bewustwording en het begrijpen van ” de taal van de weg ”  willen we jou graag bijbrengen waarmee de kans op slagen vele malen groter wordt !!

Kennis delen

Volledig digitaal! Op een super groot beeldscherm betrekken wij jou in de vele verkeerssituaties met animaties. De nieuwste methode van theorie leren!

Neem je iPad of mobile telefoon mee. Je doet dan actief mee met ons lesprogramma !!

We spelen geen “memory spel” (turbo theorie) maar betrekken jou in verschillende verkeerssituaties op een interactieve manier. Na een lesonderdeel doen we direct een oefentoets. Je bent immers dan ingelogd met je Ipad of Mobile.

De 4 lessen van +/- 2,5 uur worden gegeven in groepen van 10 tot maximaal 15 leerlingen, waardoor je betrokkenheid optimaal is. 

Makkelijker kunnen we het niet maken 😃